Taloushallinto ja kirjanpitopalvelut saman katon alta Joensuusta

Pyydä tarjous yrityksellesi

Tilitoimisto Marjanneli Joensuusta tarjoaa kaikki taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut yrityksille, yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Palvelemme asiakkaita myös eri puolilla Suomea.

Meiltä löytyvät saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat palvelut paperisina tai sähköisesti. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva palvelupaketti!

Monipuolinen palveluvalikoimamme

Kun valitset toimistomme kumppaniksesi, saat kaikki tilitoimiston palvelut saman katon alta. Hanki yrityksellesi yksilöllinen palvelukokonaisuus!

kirjanpitopalvelujen kuvake

Kirjanpito

palkanlaskentapalvelujen kuvake

Palkanlaskenta

laskutuspalvelujen kuvake

Laskutus

yritysten verotus ja palvelut kuvakkeena

Verotus

Kirjanpito

Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätöksen ammattitaidolla. Tuotamme ajantasaista taloudellista tietoa yrittäjän päätöksenteon tueksi. Kirjanpitopalveluihimme kuuluvat muun muassa kuukausikirjanpito raportteineen ja tilinpäätöksen laatiminen. Katso alta myös veroilmoituksiin liittyvät palvelumme!

Palkanlaskenta

Tarjoamme yrityksille palkkahallintopalveluja, joihin sisältyvät palkanlaskenta, mukaan lukien esimerkiksi lomarahojen laskenta, ja palkkahallinnon ilmoitukset. Huolehdimme tarvittaessa myös esimerkiksi palkkatodistuksista ja työtodistuksista työntekijöille ja otamme kantaaksemme muut palkkahallinnon rutiinitehtävät. Osaamisemme perustana on työsopimuslainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemus.

Laskutus

Tarjoamme yrityksille laskutuspalveluja, asiakkaan toiveiden mukaan joko sähköisen järjestelmämme kautta tai paperisena. Laskutuksen ja laskujen karhuamisen lisäksi hoidamme myös perintäasiat puolestasi.

Verotus

Huolehdimme kaikista lakisääteisistä ilmoituksista verottajalle puolestasi. Otamme hoitaaksemme myös verojen maksun puolestasi. Neuvomme pitkän kokemuksemme ja ajantasaisen tietomme avulla yritystäsi kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa.